Rdeča vina

rdeca vina

 

Rdeče vino naj bi vsebovalo naravne antioksidante, ki izničijo delovanje škodljivih prostih radikalov v telesu. Strokovnjaki svetujejo, da je zmerno uživanje rdečega vina zato povezano z zmanjševanjem tveganja za nastanek bolezni srca, delovalo naj bi varovalno pred nastankom ateroskleroze, antioksidant resveratrol, ki ga najdemo v rdečem vinu, pa lahko pripomore k zaviranju nastanka rakavih obolenj.

Pri nas so rdeča vina zastopana le v 20 odstotnem deležu.

 

 

Kakšna rdeča vina vam ponujamo?

  • Vina so žive rubinaste barve,
  • s sadnim vonjem,
  • aroma vina spominja na gozdne sadeže,
  • prijetnega in polnega okusa.
  • V ustih je vino bogato, polno, gladko s prijetno svežino,
  • srednje močno uravnovešeno kislino katero daje vinu ob okušanju značilno toplino.

Smo v vas zdramili zanimanje za pokušnjo?

FaLang translation system by Faboba